Így csalakozz Zoom megbeszéléshez

Amennyiben a Zoom program már telepítve van a számítógépeteken, akkor nincs más teendőtök, mint a JOIN MEETING gombra kattintva csatlakozni.

CSATLAKOZÁS KONFERENCIÁHOZ ASZTALI GÉPPEL, VAGY LAPTOPPAL

  1.  Ha nincs még telepítve gépedre a Zoom, akkor a link megnyitása után egy felugró ablakban, a DOWNLOAD & RUN ZOOM szövegre kattintva megindul a telepítés.
  2. A letöltött program (zoom.exe) megjelenik a Letöltések között vagy a képernyő alsó sávjában. Kattints a Megnyitás-ra, ekkor elindul a telepítés. Ha a letöltés vagy a telepítés nem tud végig futni (100%-ig), akkor feltehetően az operációs rendszer engedélyt kér, hogy a Zoom módosításokat hajthasson végre a számítógépen. Ezt nyugodtan engedélyezd, mert e nélkül nem tudod használni a programot.
  3. Ha sikeres volt a letöltés, akkor egy felugró ablakban meg kell adnod egy felhasználó nevet (Enter your name: Teszt Anna), majd a JOIN MEETING gombra kattintva már csatlakozhatsz is.Akár használtad már korábban a programot, akár nem, ne felejtsd el a képernyő bal alsó fekete sávjában kikapcsolni a kamerádat és a mikrofonodat. Így az előadó(ka)t ti hallani fogod, de ő(k) nem hall(anak), nem lát(nak) téged, így nem zavarod a meetinget.
CSATLAKOZÁS KONFERENCIÁHOZ  TABLETTEL, VAGY TELEFONNAL
  1. Nyisd meg az APPSTORE-t, vagy a GOOGLE PLAY éruházat
  2. Keresd meg a „ZOOM Meeting” kék ikont. 
  3. Kattints a letöltés gombra. Amikor letöltődött, kattints az ikonra.
  4. Kattints a Join a Meeting-re
  5. írd be a nevedet és az email címedet ésa MEETING ID mezőbe a kapott linket másold be, vagy a link végén található számkegyet kézzel írd be!
  6. Ha nincs hang, ellenőrizd a jobb, vagy bal alsó sarokban található fülhallgató, vagy mikrofon jelet, hogy be van e kapcsolava a hangszóród.