Gyakran Ismétlődő Kérdések

Technikai nehézségeid adódtak az oldalon? Lehet, hogy itt gyorsan válaszra találsz. Ha egyik válasz sem segített, írj nekünk!

Ha itt a GYIK-ban nem találod meg a választ, akkor kérlek, írj a segitseg@ringadance.eu címre, vagy használd a bal alsó sarokban lévő chat ikont, ami így néz ki:

Igyekszünk a lehető leghamarabb, de legalább 24 órán belül válaszolni.

A megfelelő oldalon vagy? Rákattintottál a videó lejátszás gombjára?

Amennyiben sikerült bejelentkezned a fiókodba, és megtekinteni a Ringa Stream oldalt, rákattintottál a videó lejátszás gombjára, és abban is biztos vagy, hogy Éva épp élő Ringa órát tart (pl. reggel 8 és 9 között), akkor kérlek,

 1. frissítsd az oldalt (Pl. F5 gomb megnyomásával)
 2. Várj kb 5 percet (Általában a Youtube 1-2 perc csúszással kezdi el küldeni az adatokat. Néha ez több is lehet, sajnos.)
 3. Esetleg próbáld meg törölni a böngészési adataidat, vagy inkognitó böngésző ablakot nyitni! Néha az eltárolt adatok megtréfálhatnak minket. 
 4. Ha semmi nem segített, írj a segitseg@ringadance.eu címre, vagy használd a chat ikont!
 5. A Ringa óra videója a befejezése után automatikusan megjelenik a Ringa Live oldalon a lejátszasi listában. Így később végig tudod csinálni, mi pedig igyekszünk, hogy ilyesmi ne forduljon elő.

Nem ezt az oldalt látod? Kattints a menüben a Ringa Dance Live menüpontra, és a megnyíló oldalon nyomj a nagy zöld gombra! (ld. a következő képet)

Biztonsági okokból korlátoznunk kellett a próbálkozások számát. 

Hogy érthető legyen: Nagyon sok hacker próbál hasonló weboldalakat egymásutáni gyors próbálgatással (brute-force támadás) feltörni. Ezt akkor tudjuk lehetetlenné tenni, ha néhány sikertelen próbálkozás után 15 percre letiltjuk az IP címet, ahonnan próbálkozott. Sajnos ez rád úgy hat, hogy ha többször megpróbálod beírni sikertelenül a jelszavad, ugyanez történik. Tudom, hogy ijesztő, de fel a fejjel!

Letiltott a rendszer?

 1. Válts másik hálózatra! Pl. mobilnetre.
 2. Esetleg indítsd újra a rooteredet, vagy a modemedet. A legtöbb szolgáltató nem fix IP címet ad, hanem minden bejelentkezéskor új IP-t oszt ki.
 3. Vagy várd ki a 15 percet, és próbáld újra!

Fontos, hogy ha már tudsz erről a megkötésről, akkor 1-2 próbálkozás után ne folytasd elkeseredetten az írogatást.

 1. Figyelj a kisbetűkre, nagybetűkre!
 2. Nincs bekapcsolva a CapsLock?
 3. Könnyen lehet, hogy a jelszavad megadásánál történt elgépelés, ezért hiába emlékszel jól, hogy mit AKARTÁL megadni, nem fog működni. 

Inkább kérj jelszóhelyreállítást, és állítsd be újra a jelszavad, odafigyelve!

Jelszóhelyreállításnál nézd meg a Spam mappát és a Promóciók vagy Frissítések fület is! Lehet, hogy oda került. Ha végképp nem kaptad meg az e-mail-t, akkor írj nekünk, és küldünk egy új jelszót, amit utána meg tudsz változtatni.

Jelszóhelyreállításnál nézd meg a Spam mappát és a Promóciók vagy Frissítések fület is! Lehet, hogy oda került. Ha végképp nem kaptad meg az e-mail-t, akkor írj nekünk, és küldünk egy új jelszót, amit utána meg tudsz változtatni.

Laptopon vagy asztali gépen természetesen a fejlécen láthatod a menüpontokat. Mobiltelefonon a menü összecsukódik egy un. „hamburger menüvé”, azaz HÁROM VONALAT LÁTSZ EGYMÁS FÖLÖTT a fejlécben, középtájon. Ha rákoppintasz, kinyílik, és láthatod a menüpontokat.

Előfordulhatott, hogy fizetni szerettél volna, de a Stripe fizetés nem nyílt meg, vagy a fizetés után nem jutottál vissza a ringa oldalra, esetleg úgy tűnhet, hogy a fizetés sikertelen volt.

1, Kérlek, nézd meg a mobilbankodat, vagy kérdezz rá a bankfiókodnál, hogy megtörtént-e a leemelés. Ha a pénz már nincs nálad, a fizetés megtörtént. Ebben az esetben ezt kérlek, hogy jelezd nekünk a segitseg@ringadance.eu címen!

2, Nem történt meg a fizetés? Kérlek, próbáld meg újra úgy, hogy törlöd a sütiket és böngészési adatokat, bejelentkezel a jelszavaddal, és kikapcsolod a böngésződben az esetleges AdBlockert! FONTOS! A hirdetésblokkolók megzavarhatják az online fizetést.

3, Ha nem sikerült, próbáld meg más eszközről, pl. telefon helyett laptopról, más böngészőből is!

4, Ha ezek sem jártak eredménnyel, írj a segitseg@ringadance.eu címre, és felvesszük veled a kapcsolatot. Lesz megoldás.

Írd be a bejelentkezési mezőkbe a felhasználói neved (e-mail cím is jó) és a jelszavad. Ha a jelszavad valamiért nem működik, kérj jelszóhelyreállítást! Egy e-mail-t kapsz a megadott fiókba, és abban egy linket, amelyre kattintva már csak az új jelszavadat kell kétszer megadnod. Ez gyorsabb, mint kideríteni, mi is volt a régi jelszó. 

Be vagy jelentkezve. A fölötte lévő címsor tehát nem rád vonatkozik. Próbálj meg elnavigálni a kívánt oldalra.

Ha újra ugyanide jutottál vissza, akkor elképzelhető, hogy lejárt az előfizetésed. Ebben az esetben a fiókod még él, tehát be tudsz jelentkezni, de a zárt tartalomhoz nem férsz hozzá.

Kérlek, így bejelentkezve menj a Fiókom oldalon belül az Előfizetések menüpontba, és újítsd meg az előfizetésed. Fontos, hogy használd a fiókod, ahol továbbra is él az e-mail címed, jelszavad, sőt, korábban megadott adataid és fizetési módod is.

Természetesen új fizetési módot is hozzáadhatsz a Fiókom/Előfizetések oldalon.

Fontos megérteni, hogy ugyanez az oldal jelenik meg akkor is, ha nem vagy bejelentkezve, ha nem férsz hozzá egy adott oldalhoz, vagy ha pontatlanul adtad meg egy oldal nevét, és ezért nem sikerült az oldalt megnyitni. Ne lepődj meg rajta!

Ha bejelentkezés után a kívánt oldal helyett ismét itt találod magad, pedig érvényes az előfizetésed, írj a segitseg@ringadance.eu címre, vagy a chat ikonon keresztül.

Sokféle hiba okozhatja azt, hogy a tagságod nem kezdett el működni. Természetesen az előfizetésed érvényes, és segítünk, hogy hamar hozzáférhess az oldalhoz, akár nálad, akár a rendszerben csúszott is félre valami. Egyeztetjük az adataidat, és kijavítjuk az esetleges hibát.

Ez nem baj. A rendszer nem enged újra előfizetni, ha már van előfizetésed.

Ha az előfizetés lejárt, vagy felfüggesztetted, szüneteltetted, ott, a Fiókom / Előfizetések oldalon tudod újra aktiválni, vagy megújítani, esetleg új fizetési módot megadni…

Már „visszamondtad” a rendelésedet? Ez sem baj. A „Fiókom” oldalon az Előfizetéseim menüpontban találsz egy nagy zöld gombot: „Újra előfizetek” felirattal. Ezzel eljutsz a pénztár oldalra, ahol újra megadhatod a fizetési módodat, és helyreállíthatod a korábbi előfizetést.

Átutalásos fizetést választottál, ezért az előfizetésen NEM AUTOMATIKUSAN, hanem MANUÁLISAN újul meg.

 1. Kérlek, jelentkezz be a jelszavaddal!  
 2. Menj a FIÓKOM oldalra, ott pedig az Előfizetésem menüpontba!
 3. Kattints a jobb oldalon a Megújítás gombra!
 4. A Pénztár oldalon fizesd ki a létrejött rendelésedet! Itt már láthatod is a következő esedékes befizetésed dátumát. Ez mutatja, hogy a rendszer figyelembe vette, meddig voltál befizetve, tehát nem vész el az élő előfizetésed időtartama.

Ezt a kézi megújítást bármikor megteheted bankkártyás fizetéssel is. Ilyenkor is tekintetbe veszi, hogy meddig volt kifizetve a tagságod, és láthatod a legközelebbi automatikus levonás új dátumát.

A fiókom menüpontban (a FIÓKOM szóra kattitva, és nem a lenyíló egyéb lehetőségekre) találod  vezérlőpultodat. Itt a Subscriptions menüpontban (elnézést az angol szóért. Később igyekszünk magyarítani) módosíthatsz. Megtalálod a fizetési módokat és a fiókadatokat is a FIÓKOM oldalon

A Fiókom oldalon belül az Előfizetésem menüpontra kattintva láthatod az előfizetésed részleteit.

A táblázat Műveletek sorában láthatod a zöld gombokat, amikre kattintva tudsz módosítani. Itt a Törlés gobra kattintva azonnal törlöd az előfizetésed. 

A törlés azt jelenti, hogy az előfizetésed nem fog megújulni, de a már kifizetett időszakban továbbra is hozzáférsz a zárt tartalomhoz. Ha meggondolod magad, ugyanitt találod az Aktiválás gombot. Ezzel megállíthatod a törlési folyamatot.

Ha lejárt az előfizetésed, és vissza szeretnél térni, újra ki kell választanod az előfizetést, és meg kell rendelned.

Lehet, hogy érdemesebb csupán „Szüneteltetned”?

Ha szünetelteted az előfizetésed, ez azt jelenti, hogy az előfizetés nem újul meg mindaddig, amíg újra nem aktiválod. Ugyanakkor az előfizetési adataid és feltételeid nem törlődnek. Bármikor visszatérhetsz. Tehát ha az életedben néhány olyan hónap következik, amikor biztosan tudod, hogy nem fogsz tudni ringázni, és profitálni a tartalomból, de azt is tudod, hogy később visszatérnél, akkor csak szüneteltesd!